Web Tasarımının Firmaya Kattığı Değer

Web Tasarımının Firmaya Kattığı Değer

Web Tasarım

İnternet ortamının insanlar üzerindeki etkisi ve web sitelerinde yapılabilecek geniş çaplı çalışmalar düşünüldüğünde, bu ortamın gerisinde kalmak firmanızı değersizleştirecektir.

Yapılacak kurumsal web tasarımı çalışmasıyla web siteniz profesyonel bir duruş elde ederek, müşterileriniz ile var olan mesefa sınırını ortadan kaldıracak ve 7/24 potansiyel müşterilere ulaşmanız mümkün olacaktır. 

Web tasarım firmanızın yeni müşteriler kazanarak büyümesine yardımcı olabilir. İnternet dünyasının artan kullanıcı sayısı ve aktif kulanım sürelerinin artması ile internette tanıtım yapan firmalar avantaj elde ettiler. 

Dijital Pazarlama İçin Web Tasarım Şart!

İnternet tanıtımları ile firmasını gün geçtikçe daha büyük bir kitleye pazarlayabilen firmalar yüksek satış adetleri ve cirolara ulaşıyor. Dijital Pazarlamanın öneminden bahsettiğimiz "Şirketler Neden Dijital Pazarlama Reklamlarını Tercih Etmeli?"  blog yazımızda internet reklamlarının artılarını farklı yönlenlerden ele aldık. 

Dijital Pazarlama için gerekli materyaller listesinin başında da güven ve kale unsuru olarak kullandığımız web sitesinin ve yapılan web tasarım çalışmasının profesyonel olmasının reklam dönüşlerine potansiyel faydalarından bahsettik. 

Web Tasarımın Önemi

Firmanızın ürün veya hizmetlerine ilgi duyan internetteki bir müşteriniz, mağazanızı ziyaret etmeden, ürününüze dokunmadan ve sizin sesinizi duymadan önce internet sitenizi ziyaret eder. İnternet sitenizi ziyaret ettiği esnada onu karşılayan, ürünü tanıtan ve firmanızın kalite hissiyatını müşterinize aktarabilecek tek muattap web tasarımdır. İnternet mağazamızda müşterimize aktif pazarlama yapan dijital pazarlama materyalimiz web tasarımın önemi burada rol ziyaretin bir alışverişle tamamlanması rolünü oynar. Profesyonel web tasarım satmasa da ziyareti akılda kalıcıkla sonuçlanmasını sağlar.

Web Tasarım Ziyaretçi Sayısını Artırır mı?

Google arama motoru web sitemize ilgi duyan aramalar yapan internet kullanıcılarını yönlendirir. Web sitemizi ziyaret eden kullanıcıların mobil uyumlu (responsive), kolay sayfa geçişleri ile rahatlıkla sayfalar arası sürf yapabildikleri ve bolca faydalı içerik tükettikleri Google Analytics tarafından anlık olarak kayıt altına alınır. 

Ziyaretçinin web sitemizdeki her davranışını yorumlayan ve bir teknik veri olarak işleyen Google, arama sonuçlarında ziyaretçileri mutlu eden web tasarımların arama sonuçlarındaki sıralarını yükselterek daha fazla ziyaretçinin dikkatini çeker ve ziyaretçi sayısını arttırır. Web sitemizde en faydalı içerikte olsa en ucuz ürünün satışını da yapıyor olsak kötü bir kullanıcı deneyimini fark eden google arama sonuçlarında web sitemizi ödüllendirmez. 

Web site içeriklerinin profesyonel olarak yerleştirildiği web tasarımlar kullanıcı dostu olduğu için ziyaretçi sayısını arttırır.

Kurumsal Firmalara Kurumsal Web Tasarım Hizmeti

Web tasarımın önemini ve firmaya kattığı değeri bilerek sunduğumuz kurumsal web tasarım hizmeti ile her müşterimiz için faydalı olmayı hedefliyoruz. Yalnızca firma tanıtımı amacı ile kurulan, başka bir beklentisi olmayan web tasarım çalışmalarımız da bile aslında "Firma Tanıtımı" adında çok önemli bir görevimzi olduğunun bilincedeyiz. 

Firmanızın kurumsal çizgilerini ele alarak, farklı bakış açıları ile müşterilerin gözünden web tasarımını eleştirerek, kolay kullanılabilen tasarımı ile ziyaretçilerine en iyi deneyimi yaşatacak ve amacımız olan firma tanıtımı görevini üstün bir şekilde yerine getirecek web tasarım çalışmalarına imza atıyoruz.



Tarih: 05-01-2022 Yazar: Kanyon Bilişim

Benzer yazılar

Sonraki Yazı

Ekonomik Web Tasarım