İnsanbul.com Start-Up Projemizde Yeni Özellik Yayınlandı

İnsanbul.com Start-Up Projemizde Yeni Özellik Yayınlandı

Startup Haberleri

Uzun yıllardır insan kaynakları alanında hizmet veren İnsanbul.com, şimdi de aileleri ve çocuk bakıcılarını buluşturan start-up projesiyle fark yaratmaya devam ediyor.

İnsanbul.com kurulduğu günden bu güne 10 binden fazla ailenin bebek bakıcısı ihtiyacını karşılayarak çocukların sağlıklı gelişimine büyük katkılar sunmaya devam ediyor. Birbirinden farklı özelliklere sahip bebek bakıcısı adayı profillerine sahip olan İnsanbul.com, bakıcı arama sürecini hızlı bir şekilde organize ederek aranan niteliklere uygun bakıcının bulunmasını sağlıyor. Özellikle gelişmiş web tasarım arayüzü ve özellikleri sayesinde her yaştan ebeveynin rahatlıkla kullanabileceği bir ara yüz tasarımına ve sürekli geliştirilen dinamik altyapıya sahip olması da sektördeki rakiplerinden sürekli önde olmasını sağlıyor. 

Binlerce Bakıcı Aday Profiline Tek Platformdan Ulaşma İmkanı

Aileler için bakıcı bulma telaşı hamileliğin 3. ayından itibaren başlıyor. Bu da oldukça stresli bir süreç olmasıyla dikkat çekiyor. Ancak İnsanbul.com anne ve baba adaylarının bu stresini en aza indiriyor.

Binlerce bakıcı adayının profiline tek bir platformdan ulaşma imkanı sağlayan İnsanbul.com, Türkiye genelinde 350 bin bakıcı portföyüne sahip.  İnsanbul.com’un rakiplerine göre en önemli avantajı ise bütün bakıcı adaylarının referanslı olması. Aranılan bakıcı seçeneğine uygun aday sayfalarını görüntüleyebiliyor, dikkatinizi çeken adayın profilini inceleme şansı yakalıyorsunuz. Bu profil inceleme sayfasında çocuk bakıcısı adayının uyruğunu, kaç yaşında olduğunu, adli scil kaydı kontrolü konusunda bilgilere erişebilirken; yetkinlikleri hakkında da bilgi sahibi olabiliyorsunuz. 

Kriterlerinize Uygun Bakıcı Profillerini Talep Edebilirsiniz

Bakıcı ihtiyaçlarınız için aday profil incelemesi yapmak yerine direkt kriterlerinize uygun bakıcı adaylarının sunumunun yapılmasını isterseniz de talep formunu doldurmanız yeterli oluyor. Doldurduğunuz form için aynı gün içerisinde size dönüş yapılıyor ve aradığınız kriterlere uygun bakıcı adaylarının profillerini müşteri temsilcisi ailelere sunuyor.

Aileler Artık Kendi Bakıcı İş İlanlarını Yayınlayabiliyor

İnsanbul.com sadece ailelere bakıcı hizmeti sunmakla kalmıyor, aynı zamanda ailelerin bakıcı ilanı verme ihtiyaçları için imkan sunuyor. Ailelerin kendi kriterlerine uygun bakıcı adaylarından direkt talepler almasını sağlayan “İlan Ver” özelliği Türkiye’nin en iyi bakıcı platformu olarak insanbul.com ‘un en yeni özelliği olarak ailelerin kullanımına sunuldu.


Tarih: 26-11-2022 Yazar: Kanyon Bilişim