Ekonomik Web Tasarım

Ekonomik Web Tasarım

Web Tasarım

Kanyon Bilişim en iyi ekonomik web tasarım hizmetlerini sunmaktadır. Web tasarım fiyatları ajansların farklı fiyat politikaları ve hizmetin kalitesine göre değişiklik göstermektedir.

Bireysel ya da kurumsal ihtiyaçlarınız için web site tasarımına ihtiyacınız olabilir. Web tasarım sektöründe ileri gelen firmalardan Kanyon Bilişim size en ideal ve ekonomik web tasarım çözümlerini üretecektir.

Her bütçeye uygun web tasarım paketleri olan ve bu paketlerin yeterli gelmediği özel web tasarım projelerinizde yeniliklere, fikirlere ve ekonomik tekliflere açık olan Kanyon Bilişim ihtiyacınız olan web siteyle sizi buluşturacaktır. 

Web tasarım yaptırmadan önce okumanızda fayda var

Tasarım hakkında; Ekonomik fiyatlar ile sunulan web tasarımlar birbirinden farklı görünümlere sahiptir. Size özel bir tasarım değildir ancak; işinizi, logonuzu yansıtan renkler ile bir bütünlük sağlaması için web sayfasının renkleri grafikerler tarafından denetlenir ve düzenlenir. Sizi veya işinizi yansıtan renkler siteniz aracılığı ile sizi en doğru internet ziyaretçileri ile bir araya getirecektir. Doğru tasarım renkleri, doğru dizayn edilmiş içerik (resimler, yazılar) ile doğru bir tasarım çalışması meydana gelir. Planlanmamış ve bir amacı olmayan tasarımlar daha uygun fiyatlara da oluşturulabilmektedir ancak biz ucuz web tasarım yapmıyoruz. Ekonomik bir tasarım planlanmış bir indirimi vurgulamaktadır. Kaliteden ödün vermeyerek ulaşmak istediğimiz hedeflerimize ve vermek istediğimizi hedefe yönelik olarak, fiyatı arka planda bırakıyoruz diyebiliriz. 

SEO’ya uygun web tasarım; Tasarımlar kodlanırken kullanılan altyapıda SEO (Arama motoru optimizasyonu) kriterleri göz önünde bulundurulur. Ekonomik de olsa web sitenin içeriğini arama motorlarına en iyi sergileyeceği SEO’ya uygun web tasarımlar geliştirilir. Google gibi büyük arama motorları sitenizin sayfalarının başlığına ve içeriğinde geçen anahtar kelime yoğunluklarına göre diğer web sayfaları ile karşılaştırmalar yaparak arama sonuçlarında sıralar. Elbette tek mantık ve tek SEO kriteri bu değildir ancak 

Mobil cihazlar ile uyumlu Responsive web tasarım; Web sitesinin cep telefonlarında, tablet pc ekranlarında ve değişik boyutlardaki ekranlarda farklı dizilişe bürünerek web tasarımının dağılmaması ve bütünlüğünü kaybetmemesi için mobil uyumlu tasarımlar geliştirilir. Mobil cihazlarda daha ideal butonlar, ölçek lenmiş resimler ve rahat okunan yazı boyutları ile web ziyaretçilerinize kolaylıklar sunun. Mobil uyumlu olmayan tasarımlarda ne yazıkki kullanıcılar cep telefonlarından girdiğinde genellikle dağınık pek nadir ise dağılmamış ama okunamayacak kadar ufak yazılardan görünemeyecek kadar kadar küçük resimlerden oluşan verimsiz mobil web sayfalarına rastlanmaktadır. Kullanıcılara bu olumsuz deneyimi yaşatmamak için ve onlara sitenizdeki içeriğe rahat ulaşmaları için responsive web tasarımı web tasarımcınızdan isteyin. 

Sayfalar hakkında; Web sitesinin sayfalarını siz belirliyorsunuz, biz tasarlıyoruz. 
Örneğin; Anasayfa, Hakkımızda, Referanslar, Hizmetlerimiz, İletişim gibi sayfa isimlerini ve içeriklerini siz belirliyorsunuz. İhtiyacınıza göre sayfalar tasarlıyoruz ve sayfaların içindeki yazı, resim gibi materyallerde size ücretsiz içerik oluşturma desteği veriyoruz. Web sayfasını tasarlarken size sayfa şablonunu sunuyoruz ve beğenmeniz durumunda içerik ekleyerek web tasarımına devam ediyoruz. Beğenmemeniz durumunda şablon değişikliğine gidiliyor ve yeni bir web tasarım şablonu hazırlıyoruz ve size sunuyoruz. 

Hediyeler ve ücretsiz web hizmetleri; Size maddi ve manevi olarak yardımcı olmadık demeyelim diye bazı web ürünlerini hediye ederek, ücretsiz tasarım hizmetleri veriyoruz. Kampanyaları web tasarım sayfasından inceleyebilirsiniz. Üstelik hediye ettiğimiz alan adı veya host gibi ürünlerin maddi kazanç sağlaması bir yana, ilgili alan adı tescil ve host sağlayıcı firmalara girip size uygun alan adı ve host paketlerini seçip, ödeme yaparak zamandan tasarruf etmenizi sağlıyoruz. 

Sizde bütçenize uygun fiyatlar ile, firmanızın tanıtım yazısını, iletişim bilgilerini, ürünlerini, hizmetlerini barındıran SEO’ya uygun ve mobil uyumlu web tasarım yaptırmak istiyorsanız en doğru firma Kanyon Bilişim ‘dir.


Tarih: 07-01-2022 Yazar: Kanyon Bilişim